Katılımcı Listesi Belirlendi


TÜBİTAK BİDEB 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı kapsamında 2024 yılında desteklenen, Balıkesir Üniversitesi ve Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü ortaklığında 2-6 Eylül 2024 tarihleri arasında Balıkesir ili Altıeylül ilçesi, Balıkesir Öğretmenevinde düzenlenecek olan “Sosyal Bilgiler Eğitiminde Kazanımlarla İlişkilendirilmiş Beceri Odaklı Soru Yazma Eğitimi” isimli projeye yapmış olduğunuz başvurunuz için teşekkür ederiz. 

Projemize yapılan hepsi birbirinden kıymetli başvuruların değerlendirilmesinde sorulara verilen yanıtların yanı sıra bölge, şehir ve TÜBİTAK’a sunulan kriterler doğrultusunda Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerine ve alanında çalışma yapan araştırmacılara öncelik tanınmıştır.

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliği Destek Programı kapsamında düzenlenen ‘‘Sosyal Bilgiler Eğitiminde Kazanımlarla İlişkilendirilmiş Beceri Odaklı Soru Yazma Eğitimi’’ projesine 20 asil ve 10 yedek katılımcı belirlenmiştir. Proje davet mektupları asil katılımcıların şahsi e-Posta hesaplarına elektronik ortamda gönderilecektir. Asil listeden daveti kabul etmeyenlerin yerine yedek listedeki adaylar sıra ile davet edilecektir.

Katılımcı listesi için tıklayınız...

#buttons=(Kabul Et !) #days=(2)

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlere yer veriyoruz. Çerez politikamız hakkında bilgi edinmek için Daha Fazla
Accept !